What happened to the forum?

General Questions to the Adminstrator regarding the Forum
kimwhite
Club Member
Club Member
Posts: 410
Joined: 05 Feb 2010 18:32
Fleet Base: Victoria
My Ship Yard: HMS Heather (Flower Corvette 1942, under construction), HMS Glamorgan 1981 (under construction)

What happened to the forum?

Postby kimwhite » 20 Sep 2012 22:38

I am sure I posted something to the Kirov thread in projects the other day but there is nothing after 17 Sept 2012. Have all the posts after then been deleted? And why?
Most strange!
Kim
User avatar
MajorTom65
Club Member
Club Member
Posts: 214
Joined: 24 Dec 2010 14:03
Fleet Base: Gulf Waters
My Ship Yard: Flower Class corvette, HMS Hermes R-12 Falklands era.

Re: What happened to the forum?

Postby MajorTom65 » 21 Sep 2012 06:27

hi all had the same strange dream as you Kim. Also I cannot view any pics in the projects forum, regards Tom.
HelloSailor
Committee
Committee
Posts: 131
Joined: 31 Jan 2010 10:24
Fleet Base: Gulf Waters
My Ship Yard: HMAS VAMPIRE ( 1980 ) with pre 1980 armament additions
USS MISSOURI BB63 - post 1984 configuration
Location: Woodcroft SA

Re: What happened to the forum?

Postby HelloSailor » 21 Sep 2012 07:59

Howdy Guys.
Have sent an email to Justin to look into this dilemma . Hopefully he can sort it & post a reply .
Cheers, Jim
HelloSailor
Committee
Committee
Posts: 131
Joined: 31 Jan 2010 10:24
Fleet Base: Gulf Waters
My Ship Yard: HMAS VAMPIRE ( 1980 ) with pre 1980 armament additions
USS MISSOURI BB63 - post 1984 configuration
Location: Woodcroft SA

Re: What happened to the forum?

Postby HelloSailor » 22 Sep 2012 07:53

Hi Guys, Looks like Justin sorted the problem of the disappearing photo's & all has been restored. Cheers, Jim.
kimwhite
Club Member
Club Member
Posts: 410
Joined: 05 Feb 2010 18:32
Fleet Base: Victoria
My Ship Yard: HMS Heather (Flower Corvette 1942, under construction), HMS Glamorgan 1981 (under construction)

Re: What happened to the forum?

Postby kimwhite » 22 Sep 2012 12:48

My posts to the Kirov thread are still missing.
User avatar
RussF172
Life Member
Life Member
Posts: 779
Joined: 08 Feb 2010 08:53
Fleet Base: Hunter Central
My Ship Yard: USS WINSTON S. CHURCHILL (DDG-81)
HMAS HOBART (DDGH-39)
HMAS CANBERRA (LHD-02)
HMAS NEWCASTLE (FFG-06)
HMAS ARUNTA (FFH-151)
WRS RUSHCUTTER (A-51) Weapon Recovery/Training/Drone launch ship
Location: Uralla, NSW
Contact:

Re: What happened to the forum?

Postby RussF172 » 22 Sep 2012 13:09

Seems to be working fine, but not sure if anything is missing?
ShadowPeo
Club Member
Club Member
Posts: 2
Joined: 04 Nov 2010 18:08
Fleet Base: Hunter Central
My Ship Yard: HMS Trenchant
HMAS Colins
HMCS Snowberry
USS Bunker Hill
K-123

Re: What happened to the forum?

Postby ShadowPeo » 22 Sep 2012 20:05

Kim,

Cannot clear up the missing posts at this point, I am going to have another shot at it tomorrow but when the update crashed I killed the latest posts, if its not back tomorrow evening it cannot be done
kimwhite
Club Member
Club Member
Posts: 410
Joined: 05 Feb 2010 18:32
Fleet Base: Victoria
My Ship Yard: HMS Heather (Flower Corvette 1942, under construction), HMS Glamorgan 1981 (under construction)

Re: What happened to the forum?

Postby kimwhite » 23 Sep 2012 10:53

No worries, I tried to reconstruct my post from memory and reposted it.

Return to “General Q&A”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users